NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Rabu, Mac 07, 2012

Home » , , » WW : mawar tak berduri

WW : mawar tak berduri



Salam bahagia,










Cuba teka bunga apa ni???


salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
9 Comments
Comments

9 comments

7 Mac 2012 2:31:00 PTG

Salam Kakyong..

Bunga pokok kadok, pokok yang mcm pokok sireh....rasanya la..(",)

7 Mac 2012 3:44:00 PTG

macam pokok bunga ros..nk kata yg bunga yg meliar tu bukan..mmg sy tak tahu apakah gerangan namanya..:)

7 Mac 2012 3:51:00 PTG

Bib,

bunga melur kan?wangiiiiii je bau dia

7 Mac 2012 4:37:00 PTG

@hanniKASIM

hani.. alamak spoil betul la kudup kadok tu tertonjol kat situ.. hehehhe


bukan bunga kadok... ;)

x per kawan2.. terus kan meneka.. esok kakyong bg jawapan... ;)

nak tahu sapa yg betul2 tahu.. ;)

7 Mac 2012 4:51:00 PTG

lama x jumpa bunga ni..
kecik2 sulu suka kutip buat main..
mmg wangi..
lupalah bunga apa..

7 Mac 2012 5:04:00 PTG

Ok last try...

Bunga Melur...Wangi baunya

7 Mac 2012 5:29:00 PTG

nampak mcm bunga kekwa..betul ke?

7 Mac 2012 9:57:00 PTG

daunnya macam bunga melur...

tapi kompius sikit dengan kelopaknya itu.. mcm ros pula?

bunga melur kecik je bunganya dan wangi :)

er.. bukan melur.. bukan. tapi aku kompom tak tau bunga apa hehehe.. tunggu jawapan je lah hee...

8 Mac 2012 4:18:00 PTG

cntiknyee bunge ni.. bunga kekwa kalo xsilap hanie ;)

Catat Ulasan