NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Jumaat, Mac 16, 2012

Home » , » Entri Cikpuanhady : Saat Keriangan | Zahra suka betul..

Entri Cikpuanhady : Saat Keriangan | Zahra suka betul..



salam bahagia,


Kali ini n3 dari cikpuanhady @ Has.. yang kini berada di dot dot dot.. sapa tau.. cepat angkat keyboard...  rasanya memang masih di luar negara... 


Saya pun takde idea nak tulis panjang-panjang.. apa lagi, teruskan memberi sokongan..

****************





Apabila dapat bermain, berendam & berenang di dalam air, tak kisahlah di bath tub, kolam, pantai mahupun tasik..

Sampai dah sejuk, biru, tangan dah kecut pon belum tentu mahu naik..hoho..


Apabila dapat beriadah di taman permainan, dapat main buaian, papan gelongsor, see-saw dan daun..hehe.. Pendek kata semua akan ditry..hehe..

Kalau boleh hari-hari mahu main..hehehe


Last but not least, apabila dapat melakukan craft activities.. Memang cukup suka apabila hasil kerja tangannya diabadikan dengan mengambil gambar..

Walaupun hasilnya tak semenggah mana, tapi hatinya tetap berbunga-bunga riang..






nota :
  1. Cikpuanhady diberi masa selama 7 hari, mulai 16 Mar 2012, jam 11.30 pagi sehingga 23 Mar 2012, jam 11.30 pagi untuk mempromosi n3 ini dan mengajak kawan-kawan untuk klik button retweet, LIKE FB dan +1 sebanyak mungkin.
  2. Setiap komen mestilah lebih dari 8 patah perkataan. KOmen yang kurang dari 8 patah perkataan akan di padamkan tanpa amaran.
  3. KOtak komen untuk entri ini akan di lock pada 23 Mar 2012, jam 11.30 pagi.
  4. jika kurang faham camana nak bantu untuk memberi poin kepada Cikpuanhady.. sila baca sini >> penilaian untuk contest ibu sihat anak riang.

tips :
  1. Setiap pemilik entri diberi hak untuk membalas/menjawap setiap komen yang diberi
  2. Button retweet boleh tweet banyak kali.. 



salam kasih sayang dan selamat memberi poin pada Cikpuanhady,
.

Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
13 Comments
Comments

13 comments

16 Mac 2012, 12:04:00 PTG

kanak-kanak mmg suka aktiviti camni kan, kalau main air selagi x ketar & kecut jari jemari mmg takmo kuo

good luck cikpuanhady

16 Mac 2012, 7:04:00 PTG

Salam,

Errr ni entry dari blog kawan ke? Cute anak dia dan kreatif pulak tuh!

16 Mac 2012, 9:07:00 PTG

comellah zahra ni.. pandai.. :-) m0ga awak berjaya tau! :-)

16 Mac 2012, 11:15:00 PTG

baru ni tgk zahra close up.. comei.. and lucky nye kecik2 dah merasa duk oversea...

19 Mac 2012, 1:09:00 PG

zahra pun macam anak2 saya..pantang jumpa air..hihi...

good luck!

20 Mac 2012, 7:12:00 PG

@Lelord kan, taksah kalau tak main air..kalau dah main, tak hengat dunia..

thanks dear..

20 Mac 2012, 7:13:00 PG

@MOH KEMBARA hihi..ni entry join contest.. cute ek? thanks moh..

20 Mac 2012, 7:14:00 PG

@IntaNBerliaN comel ek? hihi..kemana kuah kalau tak tumpah ke nasi..kekeke..thanks..

20 Mac 2012, 7:15:00 PG

@Ummi Hanie eh, hanie tak pernah tgk gambar zahra ek?

gambar2 ni kenangan utk dia, dah besar nanti sure tak ingat..

20 Mac 2012, 7:16:00 PG

@MamaYatie hihi..memang semua kanak2 camgitu kan, suka bebenor main air..tapi masa sebulan dua dulu, time mandi aje nangis..haha.. thanks dear..

20 Mac 2012, 10:37:00 PG

salam...Good gurl la zahra ni,selalu budak2 ada yg takut main air!

aahadi2
21 Mac 2012, 5:38:00 PTG

Nampaknya Zahra seorang yang riang, aktif, dan kreatif! Good luck.

24 Mac 2012, 1:17:00 PTG

cabaran utk mengumpul poin bg n3 ini ditutup..

markah yg telah dikumpul (tak rasmi)

komen = 12
LIKE = 9
+1 = 3
tweet = 4

terima kasih kepada semua yg telah memberi sokongan kpd cikpuanhadi

Catat Ulasan