NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Mac 10, 2009

Home » , » Award & menjawab tag NagaPerang/Rdhanz

Award & menjawab tag NagaPerang/Rdhanz



tanda persahabatan alam maya, dunia tanpa sempadan. award diterima daripada Nagaperang. terima kasih nagaperang..



dan ini pula tag yang kakyong terima daripada 2 jejaka ensem ni..


klik pada foto untuk ke blog 2 jejaka ensem ni


Ini adalah soklan tag nyer... pada awalnyer kakyong nak letak foto anak-anak.. hihi.. konon2 nak ngelat ler tuh.. tapi lepas godek2 dalam laptop & website lama, jumpa beberapa foto lama...

1. letakkan 3 picture dalam berlainan mood!!


bersama hazia (atas bot ni, panas terik..), di Pulau Perhentian, sewaktu program Bakti siswa, nov 1991 (masa 19 tahun).. duduk seminggu di Pulau Perhentian kecil.. bila balik Perak, sunburn giler.. panas sungguh di sana.. tapi best..!! Rindu nak g sana lagi.. sedih dah 18 tahun tak jenguk mak, ayah & adik2 angkat di sana


masa umur 20 tahun.. kat UPM Serdang, NOv 1992.. sertai NLDS (National Leadership Development Seminar) anjuran AIESEC UPM


pada hari berbahagia bersama suami, 1 may 2005,.. pada umur 33.. or do i look like 23... hihi


2. describe in 5 words about yourself

1. Isteri kepada seorang suami
2. Ibu kepada 3 anak
3. Kakyong kepada 9 adik
4. X-Accountant
5. WAHM ~ working at home mom


3. berikan 3 perkara yang buat anda gelisah

1. Bila 3-3 anak menangis serentak
2. Bila takdan kemas rumah & tetamu datang mengejut
3. Tak dapat contact suami/makayah/adik-beradik


4. huruf yang anda selalu guna
A – panggil nama anak2, abang fikri, Anis & Aliya

5. senaraikan 5 perkara yang buat anda happy

1. Apa yang dimasak habis dimakan suami & anak-anak
2. Bila adik-beradik berkumpul di rumah
3. Sering dihubungi kawan2
4. Bila suami belanja makan kat luar (tak payah susah nak ke dapur..)
5. Semasa berkerja dengan majikan terakhir.. walaupun company bankrupt tapi pengalaman jadi ‘bos kecik’ sangat bermakna


6. senaraikan 5 insan yang anda sayang

diri sendiri
Suami & Anak-anak
makbonda & ayahande
adik-beradik
sahabat & kawan2

7. anda marah bila.....

...orang yang sengaja menyakitkan hati & sengaja cari pasal..


8. anda nanges bila.....

.....bila sedih teramat-amat..

9. anda memang SELAMBA kalau tag....
kEy
aYuNi
kak Maymot
Tirana
Bluehope
Manjer
Kirana
Tulipurple


Terima kasih masih sudi berkunjung & membaca blog ini.



Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
9 Comments
Comments

9 comments

10 Mac 2009, 2:09:00 PTG

aiy0k knE taG, siap ade award nih~ hehehe~

10 Mac 2009, 6:02:00 PTG

confirm awet muda kak yong! gud2...
semoga kak yong & family dirahmati selalu,amin..

11 Mac 2009, 11:55:00 PG

>>salam yong.. konpem orang perakni.. samaler kita.. temanpun lambat sikit berbahagia di pelamin..
>>sekarangni WAHMler yerk.. rasanyer anak2 rapatkan.. sebab kawin 2005 ni dah 3 anak..
>>okler jenguk2ler rumah teman selalu..

11 Mac 2009, 7:13:00 PTG

salam

sheikh helmi ~ org badan kecik memang lambat nampak tua.. yang penting senyum sokmo..

11 Mac 2009, 7:14:00 PTG

key ~ jawab jgn tak jawab.. tag tu pun ambik sekali.. walau naga hanya mitos tapi lambang gagah perkasa (minda & fizikal)..

11 Mac 2009, 7:16:00 PTG

cho zila ~ mekasih sudi singgah. iyer, 3 anak, setahun sorang.. huhu.. letih woo banyak perut setiap tahun.. letih juga nak mjaga badan..

12 Mac 2009, 10:04:00 PTG

salam yong,
huhu,,komputer akak ni macam2 hal..
baru2 ni modem meletup kena petir..

Huhu,tag tu bende yong?

13 Mac 2009, 6:30:00 PG

salam kak maymot,

huhu, saya pun streamyx buat hal, tak leh masuk.. smlm hujan ribut sgt2.. ni guna a/c tmnet yg slow giler. mujur leh guna lagi, esok baru due expired nyer.. baki ade RM15 lagi.. tp tu ler lambat nak update n3.. nanti streamyx dah ok br ler saya update en3..

tag ni mainan dalam blog jer kak.. cam game la, pas kat kwn2 blogger. Ada stgh tag tu bagus sbb buat kita berfikir & tujuan untuk saling kenal antara kengkawan blogger..

cara nya, kak copy jer en3 saya ni, pastu delete jwpn saya (tmasuklah foto 2 jejaka ensem tu hihi..), then jawb soklan, post dlm blog akak.. then kabo kat saya kak dah jwb tag. that's it.

kak pakai apa? streamyx ker? pakai xternal modem sendiri @ streamyx punyer? kalo streamyx nyer yg meletup, kena bayar ke utk dpt yg baru..?!

13 Mac 2009, 10:47:00 PTG

oooo gitu ke tag...
slalu dengo jek tag tag ni tapi tak penah kena tag..hehe

tahniah le yong yg 1st tag akak,hihi

akak pakai modem stimix nyer tapi hampeh laa...
ingat bayor bulan2 skalik ngan modem ada life time warranty..huhu

rupanya setahun jek warranty nyer..pas2 kalau modem rosak sundrik tanggung,,sendirik beli kt kedai.

akak pun ingat nak tuko pekej yg xde modem sbb rugi laa bayor lebih rm10 tiap2 bln utk modem tapi bila modem rosak,tanggung sendirik...

Catat Ulasan