NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, Mac 07, 2009

Home » » Gatal tangan

Gatal tangan


Sebenarnya dari semalam lagi dah plan nak buat sedikit modifikasi.. konon-konon nak tukar background layout ajer. Boring lah pulak asyik tengok ikan koi statik tu. Tapi bila selalu rasa macam susah jer nak baca bila background tranparent cam sebelum ni.. so spend la sikit masa untuk cari blogger template yang background putih @ warna patel.

Dah jumpa sebetulnya.. siap dah save & demo kat blog satu lagi.. kakyong ade satu blog ni, blog suka-suka.. blog ni untuk demo template jer.. LOL.. tu ler kita ni tak pakar IT, so terpaksa lah guna cara macam tu.

So pagi tadi, masa anak-anak masih tidur lagi.. start le buat operasi menggodek-godek untuk buat makeover.. tup tup sampai satu tahap.. blog tak boleh nak VIEW. PREVIEW boleh, tapi bila nak view blog tak boleh.. jadi macam 'hang' gitu'. Alamak, camana nak buat.. since anak-anak dah bangun.. so tinggalkan lah kerja make-over ni.. sambil dok selesaikan kerja rumah & layan anak-anak main.. sambil tu dok pikir, camana nak buat.. since lepas tu nak masuk dapur plak.. so terlupa lah kejap.

Lepas zohor tadi.. godek-godek lagi.. try sana, try sini.. akhirnya dapat juga view.. bila cuba nak recall balik.. tak ingat pulak step-step nyer.. yer lah, kejap clik sana. kejap clik sini.. mujur la semalam dah abck up semua widget2 yang nak guna semula... akhirnya selesai juga sesi make-over ni..

tapi tu ler.. makan masa la pulak.. anak dah bising suruh download upin ipin.. Insya Allah, akan kekal lama kot layout yang ini.

Terima kasih masih sudi berkunjung & membaca blog ini.







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
2 Comments
Comments

2 comments

7 Mac 2009, 4:56:00 PTG

Salam kak yong
dah cantik rumah baru ni.
Taniah lain dari yang lain
sakura suka patut la ma godek2nya he he he

7 Mac 2009, 8:31:00 PTG

wa'alaikummussalam sakura,

terima kasih.. yg prepared smlm tu layout lain, tetiba hari ni jd error plak.. dah tu tak reti nak edit @ nak betulkan camaner.. so godek2 lagi yg lain, tu yg lama buang masa tu.. anyway, kalo ade yg suka., Alhamdulillah.

Catat Ulasan