NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Jumaat, Mac 13, 2009

Home » » Siput apa ni?? Pernah kah anda melihat nyer..

Siput apa ni?? Pernah kah anda melihat nyer..

Foto-foto ini kakyong terima daripada seorang kawan melalui email. Ini lah pertama kali melihat siput yang pelik ini. Anyone of you yang pernah tengok siput ni.. boleh share a bit.. apa nama siput ni, kat mana biasa didapati spesis ni... & whatever info yang related dengan siput ni..

Pelik.. bila tengok lelama , GELI pun ade...


/("-_-")\


Align Center




Terima kasih masih sudi berkunjung & membaca blog ini.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
13 Comments
Comments

13 comments

13 Mac 2009 4:45:00 PTG

>>alamak gambar tak nampak camner nak komenni..
>>kak yong orang maner yerk??

13 Mac 2009 6:26:00 PTG

salam cho zila..

tak nampak ke foto nyer.. teman dah kurangkan foto2 tu..

teman lahir di tepeng.. makbonda org pantai remis, ayahnde org chagkat tin.. teman besor merata ceruk rantau.. bila dah kojer baru dok ipoh..

13 Mac 2009 10:37:00 PTG

Mana gambornya kakyong oiii...

Teman asal dari kampung nelayan... mungkin boleh cam... atau nama mungkin berlainan... dengan sesuatu tempat.

13 Mac 2009 10:56:00 PTG

huhu..mana gambo siputnyer yong??

13 Mac 2009 10:59:00 PTG

salam en ISa..

ish.. ade 7 foto tu.. tak nampak ker.. ish, camaner teman bleh nampak & org lain tak nampak.. adoi.. camana nak buat ni.. HELP>>??!!!

sapa lagi tak leh nampak.. tolong komen.. !!! TOLONGGGGG..

13 Mac 2009 11:20:00 PTG

salam..

saya dah update & masukkan semula 2 foto nyer.. harap2 dpt nampak...

14 Mac 2009 12:14:00 PG

ee..pesal pelik sgt siput nyer??

14 Mac 2009 12:15:00 PG

eepesal pelik sgt siput nyer??

14 Mac 2009 12:16:00 PG

uik~~~ yukSSS....stg gEli w0kEy~
but tgk lame2 c0mey gak cam gary~ *wink wink~

14 Mac 2009 1:06:00 PG

goreng pon sodap tuuu :p

14 Mac 2009 12:45:00 PTG

Eeee... kalau boleh makan pun tergamakkah nak makan?

14 Mac 2009 4:26:00 PTG

sherry..
relakah nak makan.. ruper mana gaya nak digoreng?.. eiii..

uncle,
itu lah.. tengok pun dah geli geleman.. apatah lagi nak mproses nya utk dimasak..

14 Mac 2009 6:45:00 PTG

huhu..dah nampak..geli la plak,,siput leh makan ke tu??

Catat Ulasan