NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Mac 24, 2009

Home » » Support Earth Hour

Support Earth Hour

Ingat tarikh ni :

28 Mac 2009

8.30 malam - 9.30 malam

hari sabtu







maklumat lanjut di sini : Malaysia - Earth Hour



kakyong : wondering kenapa iklan di RTM stated tarikh 30 March 2009.
or is it kakyong yang tersalah tengok...

kakyong pun tengah pikir bagaimana nak support earth hour ni.. yer la sejam tu tak lama.. tapi kalo rumah bergelap segelap-gelapnyer.. mau melalak tak henti anak-anak.. sebab tidur malam pun tak de bergelap gulita.. masih pasang lampu... walau bukan lampu yang terang benderang...







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
11 Comments
Comments

11 comments

24 Mac 2009 3:25:00 PTG

kakyong
sakura pun xleh tidur xder lampu
he he he

24 Mac 2009 5:32:00 PTG

aiy0k, td0 gelap gulita la best, ape la~

24 Mac 2009 10:16:00 PTG

huu~ 2 la kak.. tapi ayu plek la cara len xleh wt ke..mana la tahu penyagak amek masa neh menjalankan "tugas".. pape pun kalo leh kte lakukan je seruan tuh.(:

25 Mac 2009 1:12:00 PG

kakyong pakat dgn budak2 tu..sure dia org suke yer..hehehe

saya tidor tutup lampu :)

26 Mac 2009 12:50:00 PG

ala yong...satu jam jek,,hehe

cilok sket laa,,buka satu lampu kecik ke...

atau pasang lilin@pelita...

-->>28 mac-ingat to support earth hour ;)

26 Mac 2009 9:21:00 PG

salam

sakura & kEy,
kakyong masa bujang dulu suka tido gelap gulita.. tp sejak ade anak-anak ni, terpaksa le ikut pe'el anak.. dulu ade juga nak biasakn tidur bergelap.. melalak 2-2.. dah tu camno nak tido kalo dok melalak jer..

26 Mac 2009 9:25:00 PG

salam Ayuni..

kita support earth hour utk global warming.., tak semestinya utk 1 jam itu jer. lepas ni, kalo ade alatan letrik yang tak guna, tutup ajer suis nyer. lampu bilik & kipas kalo takde orang, off kan jer. kalo bilik ade 2 lampu, on 1 lampu cukup ler.. kalo seme org lepak kat hall, so lampu dapur, lampu bilik, off kan ler. kan dah boleh berjimat..

26 Mac 2009 9:25:00 PG

salam nagaperag..
nak pakat apa?! main sorok2... hahah..

26 Mac 2009 9:26:00 PG

salam kak maymot,

yes, support earth hour... !! caiyok!!

27 Mac 2009 8:09:00 PG

memang nak support earth hour.. tapi terpikir camne plak budak2 tu.. mau la melalak.. tapi rasanya bukan hari tersebut jea perlu support earth. Kene usaha berterusan, paling penting kene sampaikan pada anak2..

28 Mac 2009 10:40:00 PG

salam nadnye..

betul betul betul.. sangat2 setuju..

pas ni kena usaha untuk jimat-cermat dalam penggunaan eletrik..

Catat Ulasan