NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Isnin, Mac 16, 2009

Home » , » Bila hari hujan

Bila hari hujan




best bila hari hujan...
sebab kain baju belum sempat kering
jadi malam ni kurang satu kerja rumah

best bila hari hujan..
boleh bersantai dengan anak-anak
boleh melompat dengan anak-anak di katil

best bila hari hujan..
malam boleh tidur awal sikit
sebab anak-anak asyik nguap jer

best bila hari hujan..
perut asyik lapor jer
macam-macam rasa nak makan..


untuk semua, kakyong belanja ni...



coffee Pictures, Images and Photos

makan sama-sama nyer, jangan rebut-rebut..

Terima kasih masih sudi berkunjung & membaca blog ini.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
8 Comments
Comments

8 comments

16 Mac 2009, 10:00:00 PTG

Salam ziarah

16 Mac 2009, 11:15:00 PTG

Apalah kakyong ni. Perut uncle memang dah suku buncit, tengok makanan lagi nak makan. Kat sini pun hujan tak renti-renti.

17 Mac 2009, 12:02:00 PTG

salam uncle

kata orang kalo lelaki perut bincut sikit @ PJK, itu tanda bahagia... :))

17 Mac 2009, 4:47:00 PTG

betul2.. kat epo skng musin hujan la kak.. erm.. makan..makan..dan makan..owh yeah!

17 Mac 2009, 5:34:00 PTG

waaahhh, kakyong, bernyanyi2 riang nampaknya :)

17 Mac 2009, 6:45:00 PTG

salam

maksu ~ terima kasih sudi singgah ke mari.. hihi.. kena lah happy sokmo.. kalo ibu tak ceria, nanti anak2 haru-biru.. hihi

17 Mac 2009, 6:46:00 PTG

Ayuni,

mujur la pagi terik sikit.. sempat lah kering kain baju.. tapi hujan tu Rahmat..

19 Mac 2009, 1:45:00 PTG

>>salam..
>>kalau hujan pekena kopi sedap oo.. dapat pulak ubi rebus cicah nyio.. ehmmm

Catat Ulasan