NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Sabtu, Mac 21, 2009

Home » » Untuk semua Followers & Pengunjung setia

Untuk semua Followers & Pengunjung setia

Buat semua, sudilah menerima tanda ingatan ini.


Thanks for the friendship

beberapa hari ni, kakyong berehat sekejap
daripada update blog.. minta maaf yer...
untuk semua..
selamat berhari minggu.!


Terima kasih sudi berkunjung & membaca blog kakyong.







Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
13 Comments
Comments

13 comments

21 Mac 2009 8:21:00 PTG

Terima kasih kakyong. Uncle terimanya dengan gembira.

21 Mac 2009 8:32:00 PTG

Kakyong
tq very much
sakura pun ada hadiah untuk kakyong
harap kakyong pun sudi terima

21 Mac 2009 8:50:00 PTG

owh..tQ kak l0ng~! susah2 je..hehe~
have a g00d reSt~

21 Mac 2009 9:43:00 PTG

yong ni nak berehat lama ke??
nak gi mana yong???

sowri la terrrkaypoh,,haha

22 Mac 2009 11:34:00 PG

salam

kak maymot,
saya di rumah ajer.. tak kemana.. tp bz dgn kerja sikit. selain SAHM saya juga freelancer. BUat job accounting.. so job tu perlu disiapkan cepat.. jadi tak dpt lah nak habiskan mbyk masa bertenet.. walau kerja tetap ngadap laptop..

sakura,
terima kasih yer.. nanti kakyong g amik.
take care semua

22 Mac 2009 11:36:00 PG

salam uncle,

Rasa lebih gembira bila diterima dgn gembira...

kEy,
mana ade susah2.. tanda penghargaan..

22 Mac 2009 11:14:00 PTG

kak yong
sakura dah ambil kad kakyong tq

23 Mac 2009 11:55:00 PG

terima kasih kak yong, terharu saya..semoga Allah mencucuri rahmat dan berkat kepada akak sekeluarga

24 Mac 2009 1:31:00 PTG

waa.. ayu dpt gak ke? hehe
akak jgn lme2 sgt tgl blog ya..nnt kerinduan..

take care ya kak!

24 Mac 2009 1:32:00 PTG

waa.. ayu dpt gak ke? hehe
akak jgn lme2 sgt tgl blog ya..nnt kerinduan..

take care ya kak!

25 Mac 2009 11:02:00 PG

salam kak yong, ini ke?betul ke?
nanti tersalah ambil lak. hehe.
thanks kak yong! ;)

29 Mac 2009 12:39:00 PG

thanks alot kak yong.may allah bless,amin... :-)

29 Mac 2009 1:42:00 PTG

salam,

helmi & nazliah.. sama-sama & semoga kita semua sentiasa dirahmati ALlah jua..

Catat Ulasan