NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Ahad, Mac 08, 2009

Home » , » Pengunjung setia

Pengunjung setia

Thank You Pictures, Images and Photos

terima kasih Pictures, Images and Photos


Sepatutnya report ini dah keluar awal, tapi sebab kakyong dok sibuk dengan macam-macam.. hihihi.. biasa lah kan.. so asyik ter'postphone' ajer en3 ni.

laporan statistik bulan Februari ~ blog mana yang rajin menjenguk blog Menyibuk ajer.. jatuh kepada (kakyong senaraikan yg ziarah 10 kali & ke atas jer) :

1. Blog wak Albanjari - Albanjari online ~ hit 223
(tapi ni susah nak justify, sebab awal Feb 2009, kakyong beri award pada wak AlBanjari & wak plak telah tayang award tu di blog, termasuk 'memahsyur'kan sekali link ke blog kakyong.. so, takde details, siapa yang dtg dari situ.. apapun terima kasih pada wak, sebab dah beri promosi percuma untuk blog Menyibuk ajer.. pada bulan Feb 2009. & kakyong pun dah minta wak deletekan link ke blog kakyong tu.. tak nak ler orang kata kakyong numpang fofular blog wak)

2
. Uncle Mountdweller ~ hit 22

3. Hijaudamai - Tumbuh pada yang patah ~ hit 22

4. ISA - IkutSukaAku ~ hit 18

5. IbuKauthar@Salwa - Baiti Jannati, Usrati Habibati ~ hit 16

6. Shitsurei shimashita - NagaPerang ~ hit 11

7. kak Maymot - i love u-u love me ~ hit 10

8. Ayuni - Only me can judge myself ~ hit 10

9. kakyong juga menerima kunjungan yang datang melalui cbox/shoutmix ~ hit 40++
(tak dapat nak justify sebab tak tahu siapa.. hihi..)



Apa pun, kakyong mengucapkan terima kasih kepada yang sudi datang ziarah, (walau nama tidak disebut) sudi membaca & memberi komen, di samping ditag & mengetag untuk lebih saling mengenali. Insya Allah, semoga perkenalan ini akan berpanjangan. Sekiranya ada tak puashati @ ada cadangan, sudi-sudi lah kabor kan pada kakyong. Almaklum lah, kakyong ni Ibu yang ber'anak kecil.. jadi, kekadang sibuk dengan anak-anak, jadi tak dapat nak respond dengan segera @ update entry baru setiap hari. Harap sudi difahami.

Thank You




Terima kasih masih sudi berkunjung & membaca blog ini.





Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
4 Comments
Comments

4 comments

8 Mac 2009, 3:07:00 PG

wahhhh bertambah indah blog kakyong ni....menarik!

8 Mac 2009, 11:56:00 PG

salam kak yong.. terima kasih sudi ke blog saya yg tak seberapa tu..

salam kenal..

8 Mac 2009, 11:09:00 PTG

Salam,

Tahniah, tak sia-sia usaha maintainance kakyong, cantik dan berseri...

Saya suka background colour, sejuk mata memandang. boleh ambil upah jadi blog designer ni...

9 Mac 2009, 4:51:00 PTG

salam en Isa

terima kasih.. tapi kakyong bukan IT expert.. bukan belajar IT pun.. main godek2 & study sendiri2 jer.. html pun belajar thru internet..
dah berada di dunia tanpa sempadan ni, main terjah jer la mana2 laman web.. godek2 apa patut, cedok apa2 yg patut..

Catat Ulasan