NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Khamis, Januari 12, 2012

Home » , , » BE baru di blog tinggal & kotak komen 'weng'

BE baru di blog tinggal & kotak komen 'weng'



Salam bahagia,

Buka blog tengahari ni.. tengok kotak komen lain macam jer.. mula lah rasa tensi..

tapi tengok kat blog Yus dan Nini.. okay jer... uuwaaa.. ni yang lagi tensi ni.. kat mana pulak silapnya.. walhal semalam tak buat apa2 pun.

dan tadi tengok ade juga 1-2 blogger yang komen di blog NescafeAis.. jadi saya tidak lah berseorangan dengan kotak komen yang 'weng' ni..





harap-harap kotak komen ni cepat lah kembali jadi seperti biasa..

nota : dah okay.. try tukor setting ke pop-up window, then baru okay, kembali ke asal


Alhamdulillah, ada lah sedikit berita gembira.. blog dapat BE baru.. tapi bukan di blog ini, mahupun di blog kakyong.com, tapi di blog kakyong72 yang dah sebulan lebih tak diupdate tu..






Alahai en Nuffnang.. sudi-sudi lah beri BE lagi untuk blog ini atau blog yang sana.



p/s
Jom beri pendapatan anda di entri ini >> Bila assignment di'upah'

semalam tak sempat nak BW sangat.. harap dapat cover hari ni.

semalam petiais rosak.. dah satu hal nak keluarkan semua barang-barang.. tapi ade juga hikmahnya.. bersih suci murni dah petiais tu.. hehehehe. dok tunggu technician SHarp ni, tak datang-datang pun.. susah kan bila takde petiais ni.. mujur lah tak banyak barang basah..



salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
15 Comments
Comments

15 comments

12 Jan 2012 3:12:00 PTG

Salam kak, hari ni baru ok loading, slalunya lambat sgt. Tak taulah klo PC saya nih yg weng ☺☺

BE saya tinggal seketul jer.

12 Jan 2012 3:25:00 PTG

banyaknya blog kakyong...

12 Jan 2012 3:38:00 PTG

@fiza Alhamdulillah.. dah okay kotak komen ni.. hehhe..

bab loading ni, susah jugak nak ckp.. kdg okay, kadg tak..

ade jugak BE tu fiza.. blog yg ini.. x nampak bayang pun lagi..

12 Jan 2012 3:39:00 PTG

@Bardboo now 2 jer yg aktif.. blog kakyong72 tu dah tak update slps kakyong aktifkan blog ini, blog ni utk kesah anak2 jer.. yg kakyong.com tu utk isu public..

12 Jan 2012 4:07:00 PTG

kak yong sy tukar pakai threaded komen blogger je.

12 Jan 2012 4:09:00 PTG

Tahniah kakyong...

dah lama tak dapat BE.

12 Jan 2012 4:36:00 PTG

@Anamarza kakyong pun baru tahu blogger dah launch threaded comment.. tp lepas tukor setting ke pop-up window.. kotak komen ni ON semula.. ;)

jadi proseed je la.. lagipun dah customize kan..

12 Jan 2012 4:37:00 PTG

@Izan Ishak terima kasih Izan.. Insya Allah, kita doa sama2 supaya dpt BE lagi..

12 Jan 2012 5:20:00 PTG

patut la lain beno kotak komen hari ni.. sy pun perasan gak pg td.. nti nk try tuko ke pop up window la..

12 Jan 2012 11:20:00 PTG

eh tak tahu sy apa jadi dengan kotak komen kakyong.hehe..

lor rosak plak..mahai dak repair peti ais tu?

alhamdulillah tak update pun dpt BE

15 Jan 2012 11:32:00 PG

syukurlh dh ok....

15 Jan 2012 7:15:00 PTG

@ct rahani heheh.. dah nampak kat blog ct.. dah kembali ke kotak komen asal kan..

15 Jan 2012 7:16:00 PTG

@Puan Kutu petiais tak rosak.. tp plug/soket dlm bilik yg rosak.. haru sungguh la.. dah cina tu dtg, dia yg suggest tukor @ pasang kat soket lain.. sekali nyala... huwaaa... malu.. bayar lah juag rm30 servis caj dia.. :p

15 Jan 2012 7:17:00 PTG

@NzA Alamdulillah kak

15 Jan 2012 11:01:00 PTG

err..kakyong, threaded komen kat blog saya ok kan?

Catat Ulasan