NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Januari 10, 2012

Home » , » Saya memang sudah 40

Saya memang sudah 40

Salam bahagia,



ni sesaje takde koje.. sajer nak edit..


adik belikan saya kek keju.. awesome.. walaupun 2 hari lewat

Anis yang terlebih-lebih excited nak tiup lilin


ni jawapan untuk Amira





p/s Contest & Giveaway Ibu Sihat Anak Riang masih ON.. yang belum join marilah cepat-cepat join.. kalo malas nak join contest.. join giveaway pun boleh



salam kasih sayang,
.


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
14 Comments
Comments

14 comments

10 Jan 2012 4:38:00 PTG

happy besday tuk kakyong...
semoga tercapai segala impian...
40 masih muda lagi tu kakyong

10 Jan 2012 4:59:00 PTG

cantik keknya kakyong...

ada orang kata life is begin at 40, masih jauh perjalanan tu kakyong, InsyaAllah..

moga kakyong terus sihat dan dapat melihat anak2 membesar depan mata kan kakyong

10 Jan 2012 5:17:00 PTG

alahai...canntik kek.. menarik.... moga panjang umur, murah rezeki dan diberi kesihatan yg baik.. amin

10 Jan 2012 7:05:00 PTG

Selamat hari lahir kak yong.. semoga dilimpahi kebahagian, kesihatan yg baik dan kejayaan hidup dunia dan akhirat. amin

10 Jan 2012 7:19:00 PTG

tak nampak 40 pun..come lote je kakyong ni..tak makan dek usie

p/s: hadoii kak yong tak nyempat lagi.. T_T

10 Jan 2012 7:26:00 PTG

hehe nakal la kak yong, myra gurau je, kak yong serius pulak, hehe, selamat hari lahir kak yong, semoga allah memurahkan rezeki kak yong dan keluarga...amin, sayang kak yong ketat2... saya sangat suka berkawan dengan Kak Yong, bila lah boleh jumpa betul2 dengan kak yong ni :)

10 Jan 2012 7:27:00 PTG

sedapnya nampak kek keju tu kakyong. cam sayang je nak makan...

apapun...umur tu hanya angka.. kakyong maintain muda aje izan tengok...

10 Jan 2012 8:18:00 PTG

umur melambangkan tahap kematangan kita..

10 Jan 2012 8:37:00 PTG

epy besday kak yong..semoga panjang umur dan murah rezeki serta bahagia di samping keluarga tercinta.. :)

10 Jan 2012 9:58:00 PTG

Umur tak kisah kak yong, muda ke tua ke yang penting tak sombong..hihi

11 Jan 2012 12:06:00 PG

gembira selalu, kakyong

11 Jan 2012 6:46:00 PG

Kak Yong kena berkongsi tips awek muda ni..:)

Selamat ulang tahun kelahiran.. moga terus dipanjangkan umur dalam beribadat kepada Allah... amin

11 Jan 2012 2:35:00 PTG

sedapnya kek,keju plak sahih sedap..ic sy pun 08 gak.hehe..

11 Jan 2012 2:54:00 PTG

kalo jadi jiran kkyong,dah lama hanie wat muke xmalu dtg nk mencelah kek tu ... hihihi :p sgt suke kek keju .. ni yg kuat bebenor rase nk menerjah secret rcipe atau order kat tukang buat kek ni

nape...ade org xpecaye ke dgn umo kkyong ? ;)

Catat Ulasan