NOTIS

Mahu iklankan perniagaan anda.. meh klik SINI

Habibah Yahya's Facebook profile Create Your Badge

Disclaimer : Semua penulisan perkongsian disini adalah hakmilik terpelihara Keluarga Ibu3A, sila mohon izin sekiranya ingin copy paste dan kreditkan link ke blog ini. Penulisan yang diambil dlm bentuk copypaste untuk tujuan perkongsian akan saya sebut sumbernya. Ketahui hak anda sebagai penulis blog.

Selasa, Januari 03, 2012

Home » , , , , » Rekod blog Dec 2011

Rekod blog Dec 2011



Salam bahagia,


Ini hanya rekod untuk rujukan sendiri di masa akan datang..




Pelawat harian tak ramai pun.. masih belum berjaya mencecah 100UV.. purata UV untuk sehari pada Dec 2011 adalah 42 ajer.. sikit kan..

Saya memang tidak merancang untuk membuat entri SEO yang berkaitan dengan selebriti, rancangan TV atau apa2 sahaja yang berkaitan dengannya di blog ini.. blog ini memang khusus untuk cerita anak-anak juga tips yang berkaitan. Entri berkenaan TIPS dan perkongsian fakta, sebenarnya adalah entri SEO yang punya nilai dalam jangka panjang. 


Harap-harap ada yang SEDAR @ 'NAMPAK' sebabnya disebalik Contest & giveaway ibu sihat anak riang. Entri tips adalah entri SEO yang orang akan cari di masa akan datang.. selain itu ia juga adalah entri perkongsian yang bermanafaat, selagi manafaat itu ber'jalan'.. Insya Allah, ada 'ganjaran'nya untuk kita.





Top 10 referral.. Terima kasih semua yang dalam senarai.




Carta peramah dikuasai oleh PuanKutu. Nampaknya PuanKutu mendahului Ummi Hanie dengan 8 mata. Terima kasih semua yang dalam senarai.. terima kasih sudi memeriahkan blog kecil ni.





Akhir sekali, rank pada 31 Dec 2011.. setelah 1 bulan blog ini diaktifkan... saya tak perlu UV harian ratusan @ ribuan untuk capai rank sebegini.. (namun jika blog ade BE, UV ratusan dan ribuan itu sangat2 bermakna tau. ...$$$$ tau).. Ntah bila la NUffnang nak beri blog kecik ni BE.. huhuuu... 


Cerita tentang Nuffnang.. sekarang ni memang kosong.. tiada BE yang menari-nari di sini, mahupun di dua lagi blog saya.. apa pun terima kasih kerana ada yang sudi & berminat klik pada iklan di blog ini.. walau tidak banyak, tapi bergerak lah sikit angka earning tu.. Terima Kasih.


..


JIka kome nak customize blog tapi tak reti nak godek-godek sendiri.. saya sedia membantu. klik sini laju-laju.

.. Jom meriahkan sekali contest & giveaway ibu sihat anak riang..


sekali klik, anda sedekahkan saya 4 sen.. terima kasih. 


salam kasih sayang,


Anda tahu LMFAO tu apa? Terima kasih sudi membaca entri ini. Alang-alang dah baca, komen lah yer.. nanti senang kakyong nak balas jejak. Jangan serik singgah sini lagi.

Amira Studio
16 Comments
Comments

16 comments

3 Jan 2012 9:55:00 PG

dalam entri ni pun ada tips berguna yang kakyong selitkan, terima kasih kak..:)

3 Jan 2012 10:04:00 PG

tersenarai top referral tapi tak tersenarai dalam top komentar hhihhi, ada masa sempat baca entry je tapi tak sempat nak tinggal komen

3 Jan 2012 10:16:00 PG

tahniah kkyong ... ok le tu ...

letih sebenonye entri SEO ni kan .. tp bagus utk jangka pnjg ... trafik percuma katenye :p

tahniah jugak buat puankutu yg mnjuarai carta bebel..hahah ~

hanie jugak tak aktifkan lagi blogspot tu..customize udah sikit2 tp masih xde 'daya' nak aktifkan .. byk benor koje lain

3 Jan 2012 10:35:00 PG

takpe, usaha lagi. Mungkin tahun 2012 ni ada lebih banyak peluang berbanding tahun lepas.

3 Jan 2012 1:37:00 PTG

ok la tu kak yong..hihi...

3 Jan 2012 1:44:00 PTG

jangka masa panjang yg penting tu kan kak.. sy pun suka citer pasal2 sy je kt blog ni.. x terpikir nk letak pasal selebriti ke apa utk naikkan SEO.. hiks..

3 Jan 2012 4:43:00 PTG

eh2.. ada di situ..
:D

3 Jan 2012 5:02:00 PTG

ini lebih baik dr blog saya, ok lah kan...mari kita berusaha tingkatkan prestasi blog kita pd thn 2012 ni

3 Jan 2012 5:24:00 PTG

Hmmm...masuk list rupanya.

3 Jan 2012 7:28:00 PTG

dela 1 hari nk dpt 1rat pus susah... hhee... ok la tu.. . tahniah yg tersenarai

3 Jan 2012 9:48:00 PTG

orang kata boleh buat duit dengan blog
say juga percaya
tapi masih tak jumpa cara
harap BE nuff je

3 Jan 2012 11:13:00 PTG

@tehr sama lah cikgu.. masih tercari2 rentak nak mjana income melalui blog ni.. nak harap BE pun kdg2 berbulan tak dapat... gundah jugak dihati bila jadi mcm ni..

4 Jan 2012 10:56:00 PG

contest tu mmg memberi byk ilmu utk kita terutama yg bergelar ibu..

pasal SEO jangka panjang tu lg byk ganjaran yg org tak nampak kan?hehe..

eh juara carta ekk?tak sedar plak...tp byk jugak blog yg menobatkan sy sebagai juara bebel.itu membuatkan sy sedar yg sy ni kurang bergaul,asyik pergi blog yg sama jer.haha..takpe kan?

4 Jan 2012 2:35:00 PTG

Yati punya UV pun tak ramai. Lagi-lagi sebab dah lama tak update blog hari tu. Hehhe... takpe, pelan-pelan kita usaha improve.

4 Jan 2012 8:13:00 PTG

biasanya blog family punya UV camtulh k.yong...ttp akak mmg buat blog sbgai dairy rujukan anak2 utk masa depan....

6 Jan 2012 1:26:00 PG

waa..tak sangka tersenarai juga..hikhik..tinggi juga alexa ranking blog kakyong ni, esp. dalam malaysia..

Catat Ulasan